RYCHLOČLÁNEK #26 O PROHLÍŽEČÍCH

V posledních 25 rychločláncích jsme se zaměřovali na hmotné věci a produkty, věděli jste, že můžete být eko i v online prostředí ? Tak třeba prohlížeče. 



Asi nejčastěji používáme Google chrome nebo třeba Safari. Jsou to standartní prohlížeče, které vám pomohou vyřešit problémy a odpovědět na vaše otázky. 




Existuje tady i varianta  prohlížeč Econesia. Je to organizace, která má svůj prohlížeč, díky kterému můžete virtuálně sázet stromy, jak ? 
Za každé jedno vyhledání, se vám na vašem profile přičte jeden strom, který Econesia někde ve světě vysadí. Na jejich webovkách si můžete ověřit díky výpisům z účtu kolik stromů a kde vysadili, je tam vše přehledně, takže se v tom vyznáte. 
Ptáte se jak to, že můžou vysadit tolik stromů stromů ? Už 130 milionů. Je to kvůli reklam, které se v průběhu zobrazují nic invazivního, firmy si za tento virtuální prostor zaplatí, v důvěře v to, že jim reklamy přivedou nové zákazníky. Za mě skvělá alternativa, já osobně ji využívám, nejsou tam občas všechny odkazy jako na googlu, ale když tam něco nebude na Googlu to bude. Google mám rád, taky neutralizuje svou uhlíkovou stopu, ale Econesia je víc eko varianta.  Kuba 🌳
🌱můžete nás podpořit sledováním  INSTAGRAMU🌱












Komentáře

Oblíbené příspěvky měsíce